Ontdek het mooiste strand van Playa del Carmen

Playa del Carmen heeft stranden als geen ander, maar er is er één die de harten steelt van reizigers die het bezoeken. We presenteren het aan u.

Ontdek het mooiste strand van Playa del Carmen
Ontdek het mooiste strand van Playa del Carmen Jorge Fernández Salas / Unsplash

Een onmiskenbaar feit is dat er in Playa del Carmen veel stranden zijn die de prijs voor de mooiste zouden kunnen winnen. Als u in Playa del Carmen bent, willen we u vertellen dat er een kust is die u gewoon niet mag missen.

Wij willen u waarschuwen dat dit geen wedstrijd is, maar een selectie van de stranden met de beste meningen en beoordelingen van reizigers en de onvergelijkbare schoonheid die wij hebben waargenomen.

We zullen u de waarheid vertellen, het kiezen van een strand was moeilijk, maar we moesten het doen. Er is altijd wel iets te doen rond Playa del Carmen, maar als u op zoek bent naar het perfecte strand, bedenk dan dat de blauwste stranden net buiten het stadscentrum liggen.

Het mooiste strand van Playa del Carmen ligt ongeveer 15 kilometer van het centrum, aan de snelweg Playa del Carmen-Cancun, en staat bekend als Playa Maroma, een strandclub binnen het gelijknamige hotel. We overdrijven niet als we u vertellen dat het er prachtig is, het water heeft er zo'n kristalheldere kleur dat u zich overal in het Caribisch gebied waant, het witte zand en de lage deining zorgen ervoor dat u er zorgeloos kunt zwemmen.

Uiteraard moet voor de toegang tot dit strand 200 pesos worden betaald. Maar je kunt je entreegeld terugkrijgen in het restaurant van de beach club, dus dat is niet erg. Het is een perfecte kust om ongelooflijke dagen of nachten door te brengen met uw gezin, met z'n tweeën of zelfs alleen of met vrienden, heel dicht bij het hotel met concessie, met alle voorzieningen die reizigers nodig hebben om een geweldige tijd te hebben.

Houd er wel rekening mee dat het ver van de stad ligt, dus als je je wilt verplaatsen in Playa del Carmen, kun je het beste naar een strand in de stad gaan. Je kunt Punta Marona bereiken per taxi of bus voor 20-35 pesos. Wanneer u aankomt, zal de shuttle u afzetten voor de beach club. U moet ongeveer 15 minuten lopen over een pad naar de oever.

Op het terrein vindt u watershows, tochten met een jacht en als u er zin in hebt, tochten te paard of op een kameel in Sahara-stijl - maar dan met de zee mee. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er langs de hele kustlijn koraalriffen die u kunt bezoeken op de boten die u langs de kust brengen.

U moet opmerken

Het is een strandclub op 20 minuten afstand van Playa del Carmen.
Er zijn land- en wateractiviteiten: speedboten, snorkelen, scubaduiken, jetski's, parachutespringen en catamarantochten bij zonsondergang.
Er is geen publieke toegang.