Det här är de bästa platserna att fiska i Quintana Roo

Quintana Roo erbjuder många aktiviteter att göra med familjen och fiske är en av dem; vi berättar vilka som är de bästa platserna för detta.

Det här är de bästa platserna att fiska i Quintana Roo
Det här är de bästa platserna att fiska i Quintana Roo. Mathieu Le Roux / Unsplash

Det är välkänt att Quintana Roo erbjuder en mängd olika aktiviteter att göra med familjen, de flesta av dem är relaterade till vatten och hav, så fiske är en av dem, och därför visar vi dig vilka som är de bästa platserna att fiska på i delstaten.

Isla Mujeres

En av de saker som gör ön populär är fisket på dess nordligaste strand, där man kan hitta marlin och guldfisk. Det är också en fantastisk turistort som är attraktiv för kommersiella och sportfiskare.

Puerto Morelos

Puerto Morelos är känt för sina många tävlingar i sportfiske under hela året. I denna fiskeby kan du hitta marlin, vit kingfish, dorado, barracuda och tonfisk.

Akumal

Detta berömda fiskedestination i Quintana Roo skiljer sig från andra för sitt fantastiska sportfiske, där du kan hitta segelfiskar, kungsfiskar och barracudor. Akumalbukten har skyddade rev längs korallreven, så tack vare detta är svallvågorna låga.

Holbox

Den här vackra ön utmärker sig för sina lugna vatten, där du kan fiska och hitta blåhaj, cornudas, jacks och tarpon. På öns stränder kan du fiska, där du hittar de bästa områdena för erfarna kaptener, som använder olika effektiva tekniker för att få fisken att "bita" på kroken.