Surfstranden in Los Cabos

Los Cabos is de bestemming in Mexico en heeft ideale plaatsen om de surfsport te beoefenen. Of, als je een van de nieuwste trends wilt meemaken.

Surfstranden in Los Cabos
Surfstranden in Los Cabos. Jeremy Bishop / Unsplash

Surfers van alle niveaus reizen traditioneel naar Los Cabos, omdat dit een bestemming is die prachtige stranden heeft om deze sport te beoefenen. Als u een liefhebber bent van de golven of u bent geïnteresseerd in het leren en beoefenen van de surfsport, dan delen wij met u een lijst van de stranden waar u deze sport kunt beoefenen, afhankelijk van uw niveau van ervaring.

Beginners

Voor wie net begint met surfen, is er in San José del Cabo het strand Acapulquito, met kleine en kalme golven. Hier kunt u surflessen nemen en er zijn verschillende mogelijkheden om uit te kiezen langs het strand.

Middenniveau

Dankzij de gemakkelijke toegang is het strand van Los Cerritos een van de populairste plekken voor surfers in Los Cabos. Deze plek in Todos Santos biedt een strand en een point break, waardoor het ideaal is voor beginners en gevorderde surfers.

Geavanceerd

Voor sporters die een uitdaging zoeken, is er Monumentos beach met verschillende breaks en rotsen om te ontwijken. De spot ligt op 10 minuten van het centrum van Cabo San Lucas, voor het The Cape hotel en als je niet wilt surfen, kun je het prachtige uitzicht op El Arco bewonderen.

Expert

Voor de meer ervaren surfers is er een uur van Cabo San Lucas, richting Todos Santos, het strand La Pastora. Hoewel het een beetje verborgen ligt, is de site een bezoek waard voor surfers die op zoek zijn naar een grote uitdaging dankzij de enorme golven en rotsachtige bodem.

Andere activiteiten

Of, als u een van de nieuwste trends wilt meemaken, is er flyboarden, wat een combinatie is van surfen en jetskiën. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de stranden van Los Cabos door op een skateboard te stappen met twee waterstralen die u zo hoog optillen dat u het gevoel krijgt dat u vliegt. Of als u liever ontspant en zwemt, heeft de bestemming ook 22 stranden met blauwe vlag die kalm en rustig zijn en waar u ook kunt snorkelen.