Dit zijn de beste plaatsen om te vissen in Quintana Roo

Quintana Roo biedt vele activiteiten om met het gezin te doen en vissen is er één van; wij vertellen u wat de beste plaatsen hiervoor zijn.

Dit zijn de beste plaatsen om te vissen in Quintana Roo
Dit zijn de beste plaatsen om te vissen in Quintana Roo. Mathieu Le Roux / Unsplash

Het is algemeen bekend dat Quintana Roo een grote verscheidenheid aan activiteiten biedt om met het gezin te doen, de meeste daarvan hebben te maken met het water en de zee, dus vissen hoort daar ook bij, daarom laten wij u zien wat de beste plaatsen zijn om te vissen in de staat.

Isla Mujeres

Een van de dingen die dit eiland populair maken is het vissen op het meest noordelijke strand, waar men marlijn en goudvis kan vinden. Het is ook een grote toeristische trekpleister, die aantrekkelijk is voor beroeps- en sportvissers.

Puerto Morelos

Puerto Morelos is beroemd om zijn vele sportviswedstrijden het hele jaar door. In dit vissersdorp vindt u marlijn, witte koningsvis, dorade, barracuda en tonijn.

Akumal

Deze beroemde visbestemming in Quintana Roo onderscheidt zich van andere vanwege de geweldige sportvisserij, waar u zeilvissen, koningsvissen en barracuda's kunt vinden. De baai van Akumal heeft beschermde riffen langs het koraalrif, dus dankzij dit is de deining laag.

Holbox

Dit prachtige eiland onderscheidt zich door zijn kalme water, waar u kunt vissen en blauwe haai, cornudas, makrelen en tarpon kunt vinden. Overal op de stranden van dit eiland kunt u vissen. Ervaren kapiteins, die verschillende doeltreffende technieken gebruiken om de vis aan de haak te laten "bijten", vinden er de beste plekken.